Skip to content

Reviews ⭐4.8/5

GRATIS VERZENDING iN NL & BE!

★★★★★ 16.000+ TEVREDEN KLANTEN

NIET GOED? GELD TERUG!

SHOP NU! EN BETAAL LATER MET

Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Elke dag zijn wij op zoek naar goede en unieke producten voor u en uw partner om gezonder en gemakkelijker door het leven te kunnen gaan.

 

Om ervoor te zorgen dat wij eerlijke prijzen kunnen berekenen, hebben wij ervoor gekozen de producten rechtstreeks van de leverancier te verzenden. Hierdoor kunnen wij enorme kosten besparen op transport, opslag, verpakking en verzending en de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

 

Aangezien de producten rechtstreeks van de leverancier worden verzonden, hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 dagen naar NL en 9-15 dagen naar BE.

 

 

Altijd gratis verzending

Wij betalen de verzendingskosten voor elke bestelling op onze eigen rekening. Alle producten worden 100% GRATIS aan huis geleverd. Er is geen minimum bestelhoeveelheid vereist.

Volg uw bestelling

Zodra u via ons een bestelling hebt geplaatst, kunt u uw pakje na enkele dagen gemakkelijk volgen.

 

Track and trace

Bezoek onze officiële tracking partner op de homepagina. Voer je Track & Trace nummer in en zie precies waar je bestelling is en wanneer deze aankomt. U vindt uw persoonlijke Track & Trace-nummer in de bevestigingsmail die u ontvangt wanneer uw bestelling is verwerkt en verzonden.

 

Heeft u nog vragen over uw bestelling?

Heeft u nog vragen over uw bestelling? De kans is groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk dus eerst op de FAQ-pagina om te zien of uw vraag daar wordt vermeld.

Gratis Verzending

Gratis verzending in Nederland en Belgie!

24/7 - Klantenservice

Ja, ook in het weekend!

De beste kwaliteit

Altijd en overal!