Skip to content

Reviews ⭐4.8/5

GRATIS VERZENDING iN NL & BE!

★★★★★ 16.000+ TEVREDEN KLANTEN

NIET GOED? GELD TERUG!

SHOP NU! EN BETAAL LATER MET

Retourbeleid

Ruilen en retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Het spijt ons dat te horen en we zouden graag horen wat we kunnen doen om u gelukkig te maken.

 

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de betaalmethode waarmee afgerekend is.

 

Gemakkelijke terugkeer in 3 stappen

 

Stap 1: Stuur een e-mail naar info@Lavano.nl Daar kunt u de reden van uw terugzending bespreken en het terugzending formulier ontvangen.

 

 

Stap 2: Verstuur uw bestelling

 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres op het retourformulier, of anders naar het adres dat je in de mail hebt gekregen. Zorg ervoor dat u een track and trace code bij het pakket voegt. U bent verantwoordelijk als verzender, we willen geen misverstanden. Eventuele kosten zijn voor eigen rekening. Dank u wel voor u medewerking.

 

 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening.

 

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening wordt overgemaakt, afhankelijk van de betaalmethode waarmee afgerekend is.


Gratis Verzending

Gratis verzending in Nederland en Belgie!

24/7 - Klantenservice

Ja, ook in het weekend!

De beste kwaliteit

Altijd en overal!